O NAMA

Naša agencija

Posredujemo u prometu nekretnina od 2005. godine, a Pravila poslovanja posrednika u prometu nekretnina prihvatili smo 2007. godine, te smo upisani u Popis Agencija potpisnica od strane Hrvatske gospodarske komore. U moru neprofesionalnosti, s nemalim zadovoljstvom, možemo se pohvaliti da smo izvršili stručno usavršavanje kod HGK sa položenom licencom za agenta u posredovanju nekrenina koji je upisan u Imenik agenata, te smo kao trgovačko društvo upisani u Registar posrednika kod HGK.

Da biste nas lakše pronašli, naše sjedište, odnosno ured za prijem naših klijenata se nalazi u samom centru grada Čakovca, točnije kod gradske tržnice. Naša adresa je Uska 1D, 40000 Čakovec.

Osnovna djelatnost nam je prodaja kuća, stanova, zemljišta, vikendica, poslovnih prostora te nekretnina na moru. Djelujemo uglavnom na području Međimurske županije ali i šire, kao i na području hrvatskog priobalja i otoka.

Posjet našim stranicama znači susret sa ljubaznim, ali prije svega stručnim posrednicima u prometu nekretnina koji Vam u svakom trenutku stoje na raspolaganju kako biste dobili potpunu informaciju o nekretnini za koju ste zainteresirani. Ako u našoj ponudi nemamo traženu nekretninu, pokušat ćemo je pronaći za Vas u najkraćem mogućem roku. Također nam se slobodno obratite i ponudite svoje nekretnine da ih zajedno prodajemo i da Vam smanjimo brige vezane uz cijeli proces prodaje.

Garantiramo našim klijentima stručno obavljen posao, provjeravamo i izrađujemo kompletnu dokumentaciju prilikom kupnje ili prodaje nekretnina- predugovor, glavni ugovor i sve ostale pravne poslove i radnje vezane uz kupoprodaju nekretnine uz zakonske mogućnosti s pažnjom dobrog gospodarstvenika, te surađujemo sa stručnim kadrom koji je neophodan pri kupoprodaji nekretnine.

Nadamo se da ćete nam ukazati povjerenje i da ćemo surađivati na obostrano zadovoljstvo!